Adnan Pasic

Adnan Pasic

Consultant at Sogeti Sweden AB

Bachelor’s Program in System Analysis, IT - Systems Development

Mitt primära mål är att tillämpa mina teoretiska och tekniska kompetenser genom hela programvarans livscykel för att säkerställa produktion och leverans av produkter och tjänster som uppfyller kundens specifikationer. Tillsammans med ett kompetent software developing team, och med stark personlig kunskap, kompetens och erfarenhet inom programvaruteknik, är jag positiv att detta mål kan uppnås. Min erfarenhet som junior systemutvecklare har förbättrat min förmåga i att utforma, genomföra, testa, och uppgradera mjukvara. Ett av mina mål är att hålla mig uppdaterad med de senaste IT-trenderna och teknikerna. Jag är övertygad om att, om det ges möjlighet, jag kan vara en användbar talang till företaget.

Adnan Pasic

LinkedIn Profil

0739 454 131

Mobile Phone

Work Experience

 • Konsult - Sogeti Sweden AB
  2016 - (idag)

  Efter att ha utvecklat mina kunskaper som webbutvecklare tog jag ett steg framåt och blev konsult på Sogeti Sweden AB placerad i Norrköping. För att breda ut mina kunskaper och bli en komplett konsult och utvecklare har jag börjat med iOS utvecklingen och är nu certifierad iOS utvecklare. Jag har jobbat aktivt med iOS utvecklingen för olika kunder i över ett år där jag använder både Objective-C och Swift, samt GIT o.s.v. Förutom iOS jobbar jag också med utvecklingen i C# .Net där jag vidareutvecklar kundens webapplikationer. Då Sogeti Sweden AB jobbar mycket med EPiServer har jag avslutat EPiServer kurs för utvecklare och på så sätt blivit en väldigt tillgänglig resurs för mitt företag och våra kunder. Vardaglig användning av olika programmeringsspråk gör att jag blir i takt med teknologisk utveckling och att, oavsätt vilket programmeringsspråk används, lätt ta mig till nya projekten.

 • Web Developer - Ventiro Ab
  2016 (3 months)

  Professionell arbete för en annan webbyrå ( Ventiro Ab ) i Norrköping. Arbetet inkluderade utveckling i PHP, JavaScript, HTML5, CSS3, jQuery och MySQL. I stor del handlade det om förvaltningen av befintliga system och dess funktioner samt vardaglig kontakt med kunden. På detta jobb utvecklade jag mina kunskaper inom ExpressionEngine CMS.

 • Web Designer - JGL IT-Service Ab
  2015-2016

  Professionell arbete för en webbyrå ( JGL IT-Service Ab ) i Linköping har bidragit till att jag tjänat stor erfarenhet i hela webbutvecklingsprocessen främst i arbete med PHP, HTML5, CSS3, Javascript, jQuery samt MySQL. Mina kunskaper med server manipulation, databashantering m.m. har betydligt förbätrats vilket gör mig till en komplett webbutvecklare.

 • Web Designer
  2010-2016

  Jag har utvecklat många sidor åt mina vänner där jag övade och tjänade erfarenhet inom webbutvecklingen. Just nu arbetar jag med min egen sida (www.sahinpasic.com) där jag testar mängd av olika tekniker och nya saker. En sida till som jag utvecklat för en nystartad fotballskola är SF Sportino-Ma Maglaj

 • Java Programmer
  2012-2015

  Erfarenhet inom Java Programmering fick jag genom mina studier där jag hade mest kurser med java programmeringsspråk. Självständigt använde jag java i en annan kurs (Databaser och datamodellering) där jag skapade en boknings system för gym med användarbar gränssnittet som kommunicerade med databaser.

 • iOS App Utveckling
  2014-2018

  Mängd av olika applikationer som utvecklar för olika konder. Kontinuerligt arbete med iOS utvecklingen med både Objective-C och Swift.

  Certifiering - iPhone och iPad applikation vilken är användarbar för alla som letar efter en bostad i Sverige. Applikation använder Booli API där den hämtar informationer om alla lediga lägenheter, villor, tomt samt alla andra bo objekt. Det går att filtrera i applikationen vilket område man letar en bostad i, vilket pris vill man betala, storleken på bostaden o.s.v.. Man kan spara olika bostaden i favoriter och lätt hitta dem i egen favorit-lista. För alla objekten finns fullständigt information där man kan se om alla uppgifter överensstämmer med personens önskningar.
  Har skapat egen app för iPhone och iPad som skulle hjälpa LiU-s studenter att hitta olika salar på universitetet, ha lätt och enkel tillgång till studentportalen, student e-post, LISAM, RSS feed från universitetet samt mängden av andra användbara funktioner.

 • Being Awesome
  2015-Till Death

  För Ert företag blir jag stor hjälp från det ögonblicket Ni anställer mig..så, tveka inte och kontakta mig!

Utbildning

 • Linköping University
  Bachelor’s Program in System Analysis
  IT - Systems Development
  2012-2015

  IT-Systemutveckling
  "IT-system finns överallt – det är numera ett naturligt inslag i vår vardag. IT finns inte bara på jobbet utan vi möter det likaväl på vår fritid, t ex när vi bokar resor, beställer varor på Internet, spelar dataspel eller pratar i mobiltelefoner. Inriktningen är i huvudsak tekniskt till sin karaktär. Detta innebär att tekniken – hur IT-system designas och konstrueras – är i fokus men det sammanhang, det vill säga den verksamhet som IT-system förekommer inom, betonas också. Inriktningen erbjuder en modern och aktuell kompetens om design av IT-system. Centrala kurser innehåller programmeringsspråk, databaser, objektorienterade arbetssätt och elektroniska affärer. När man har tagit sin examen efter tre år kommer man att:
  * ha kunskap om modern IT-system
  * förstå hur IT-system används
  * förstå hur IT-system kan underlätta för företag att bedriva affärsverksamhet
  * förstå hur IT-system underlättar för myndigheter att kommunicera med medborgare och vice versa
  * ha kunskap om moderna utvecklingsmetoder och verktyg"

Zenterio AB projekt - FeedMe app
Presentation made by TapInteractive* team

Zenterio AB projekt - Bloba in space app
Presentation made by TapInteractive* team

Zenterio AB projekt - Sprint app
Presentation made by TapInteractive* team

Certification project - iOS app
PlaceToLive - Find your dream home

*Under ett fall i samband med kursen Software Engineering var studenter fördelade i grupper, företag med full funktionalitet, och naturligtvis namnet. Företaget nummer ett, där jag var medlem, hette TapInteractive. Under kursens gång utveckladde vi tre, som visas ovan, applikationer för Zenterio AB.

My Address

Guldringen, 60368 Norrköping

Mobile Number

0739-454-131